Geen producten (0)

Nuuna Have a Nice Idea

€ 24,90 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 04.0699
Merk Nuuna
Formaat A4 ~ A5
Pagina 256
Materiaal Leer
Inbinding Ingebonden
Omschrijving

Nuuna Notitieboek Have a Nice Idea

Fietsketting kapot, portemonnee kwijt en de koffie is koud? Schrijf alle dagelijkse tegenslagen gewoon eens op! Zodra je de frustraties van je af hebt geschreven is er weer plaats voor al je nieuwe ideeën. De roze-witte zeefdruk op zonnig geel is een echte sfeerverlichter die je graag uit je tas haalt, vooral op donkere dagenen als je je weer verveelt in de late verlaten trein. Kom maar op met die ideeën!!

Mooi A5+ formaat notitieboek (165 x 220 mm) uit de Graphic L Collectie. De kaft is gemaakt van gerecycled leer (smooth bonded) en heeft een met de hand gedrukt zeefdrukmotief. De zijkanten van het boek zijn geel gekleurd.

De 256 genummerde pagina's zijn van wit, 120 grams blanco Munken papier met daarop een heel gaaf grijs puntenraster. Handig om op te schrijven en te tekenen! Munken Polar van Artic Paper uit Zweden is een papiersoort, zonder coating, van hoge kwaliteit. Je kunt met elk soort pen op het papier schrijven en door de binding van het boek ligt elke bladzijde plat.

Specificaties:

Over Nuuna

Nuuna is een eco-vriendelijk en iconisch notitieboekenlijn van het Duitse merk Brandbook. De boeken worden gemaakt van smooth bonded leather en jeanslabels materiaal (je weet wel dat plaatje dat altijd achterop je spijkerbroek zit). Alle boeken worden met de hand gezeefdrukt en er zijn een aantal speciale edities, zoals de Thermo (waarbij de tekst verkleurd als het warm wordt) & Glow in the Dark. Alle notitieboeken zijn supermooi afgewerkt en hebben een trendy uitstraling!

Klik hier om alle Nuuna notitieboeken uit onze collectie te zien.

Ook interessant

€ 24,90
€ 14,90