Geen producten (0)
Binnenkort weer beschikbaar
Nuuna project landscape black
 

Nuuna Project M Landscape

€ 18,90 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 04.0678
Merk Nuuna
Formaat A5
Pagina 176
Materiaal Buckram
Inbinding Ingebonden
Omschrijving

Nuuna Notitieboek Project M

Mooi A5 formaat liggend notitieboek (207 x 141 mm) uit de Project Collectie 2018 van Nuuna. De harde kaft is gemaakt van buckram textured linnen. Het heeft een matte coating en is vuil- en waterafstotend. In het boek zit een zwart leeslintje, zodat je precies aan kan geven waar je bent gebleven met schrijven!

Deze speciale Project collectie van Nuuna heeft een zakelijke uitstraling en is zeer handig om te gebruiken, zoals de naam al zegt voor je verschillende projecten! Het boek is beschikbaar in 4 formaten: S, M, M Landscape en XL.

De genummerde pagina's zijn van wit, 120 grams blanco Munken papier. Handig om op te schrijven en te tekenen! Munken Polar van Artic Paper uit Zweden is een papiersoort, zonder coating, van hoge kwaliteit. Je kunt met elk soort pen op het papier schrijven en door de binding van het boek ligt elke bladzijde plat.

Kenmerken in het kort

  • omslag is van buckram
  • hardcover met rechte hoeken
  • elastiek om het boek bij elkaar te houden
  • A5 liggend formaat (207 x 141 mm)
  • 120 grams Munken papier, FSC® gecertificeerd
  • 176 genummerde pagina's
  • wit blanco papier
  • zwart leeslintje

Over Nuuna

Nuuna is een eco-vriendelijk en iconisch notitieboekenlijn van het Duitse merk Brandbook. De boeken worden gemaakt van diverse speciale materialen, zoals: smooth bonded leather, jeanslabels materiaal (je weet wel dat plaatje dat achterop je spijkerbroek zit) en canvas linnen. Alle boeken worden met de hand gezeefdrukt en er zijn een aantal speciale edities, zoals de Thermo (waarbij de tekst verkleurd als het warm wordt), Glow in the Dark en een boek met zwart papier. Alle notitieboeken zijn supermooi afgewerkt en hebben een trendy uitstraling. De hippe ontwerpen zijn bij iedere collectie weer innovatief en duurzaam! 

Klik hier om alle Nuuna notitieboeken uit onze collectie te zien.

Ook interessant

€ 24,90
€ 15,95
€ 14,90