Geen producten (0)
Binnenkort weer beschikbaar
Nuuna not white grey Nuuna not white grey 2
1 2
 

Nuuna Not White Grey

€ 31,90 € 29,99 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 04.0676
Merk Nuuna
Formaat A5+
Pagina 176
Materiaal Leer
Inbinding Ingebonden
Omschrijving

Nuuna Notitieboek Not White Grey

Mooi A5+ formaat notitieboek (165 x 220 mm) uit de Light L Collectie 2018 van Nuuna. Om het boek zit een zwarte brede elastieken band, waarin je je telefoon en schrijfgerei kunt meenemen. Hierdoor wordt je tas, op je werk, op school of op je flexplek, overbodig! De kaft is gemaakt van leer (Smooth Bonded Leather) en de zijkanten van het notitieboek zijn ook grijs gekleurd. 

Deze speciale Not White Black editie van Nuuna heeft ook nog eens prachtige grijze pagina's! Je kunt erop schrijven met bijvoorbeeld de bijgeleverde pen met witte inkt! 

De pagina's zijn van grijs, 120 grams blanco Munken papier. Handig om op te schrijven en te tekenen! Munken Polar van Artic Paper uit Zweden is een papiersoort, zonder coating, van hoge kwaliteit. Je kunt met elk soort pen op het papier schrijven en door de binding van het boek ligt elke bladzijde plat.

Nuuna Notitieboek

 

Kenmerken in het kort

  • omslag is van zacht gebonden leer (smooth bonded leather)
  • flexcover met ronde hoeken
  • A5+ formaat (165 x 220 mm)
  • 120 grams Munken papier, FSC® gecertificeerd
  • 176 pagina's
  • grijs papier
  • grijze paginaranden
  • elastiek voor je telefoon & pen
  • inclusief pen met wit inkt

Over Nuuna

Nuuna is een eco-vriendelijk en iconisch notitieboekenlijn van het Duitse merk Brandbook. De boeken worden gemaakt van diverse speciale materialen, zoals: smooth bonded leather, jeanslabels materiaal (je weet wel dat plaatje dat achterop je spijkerbroek zit) en canvas linnen. Alle boeken worden met de hand gezeefdrukt en er zijn een aantal speciale edities, zoals de Thermo (waarbij de tekst verkleurd als het warm wordt), Glow in the Dark en een boek met zwart papier. Alle notitieboeken zijn supermooi afgewerkt en hebben een trendy uitstraling. De hippe ontwerpen zijn bij iedere collectie weer innovatief en duurzaam! 

Klik hier om alle Nuuna notitieboeken uit onze collectie te zien.

Ook interessant

€ 24,90
€ 15,95