Geen producten (0)

Nuuna Voyager Black (2 maten)

€ 22,90 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 04.0582
Merk Nuuna
Formaat A4 ~A5 ~A6
Pagina 176 - 256 (genummerd)
Materiaal Leer
Inbinding Ingebonden
Omschrijving

Nuuna Notitieboek Voyager Black

De Voyager Black is een heel handig notitieboek uit de 2016_2017 collectie van Nuuna. Om het boek zit een brede elastieken band, waarin je je telefoon en schrijfgerei kunt meenemen. Hierdoor wordt je tas, op je werk, op school of op je flexplek, overbodig! De kaft is gemaakt van leer (Smooth Bonded Leather) en de zijkanten van het notitieboek zijn ook zwart gekleurd. 

De Voyager Black is verkrijgbaar in de maten M & L:

M: 135 X 200 MM, 176 genummerde pagina's
L: 165 X 220 MM, 256 genummerde pagina's

De pagina's zijn van wit, 120 grams blanco Munken papier met daarop een heel gaaf grijs puntenraster. Handig om op te schrijven en te tekenen! Munken Polar van Artic Paper uit Zweden is een papiersoort, zonder coating, van hoge kwaliteit. Je kunt met elk soort pen op het papier schrijven en door de binding van het boek ligt elke bladzijde plat.

Nuuna Notitieboek

De Voyager is ook verkrijgbaar in het grijs in de maten M & L!

Over Nuuna

Nuuna is een eco-vriendelijk en iconisch notitieboekenlijn van het Duitse merk Brandbook. De boeken worden gemaakt van smooth bonded leather en jeanslabels materiaal (je weet wel dat plaatje dat altijd achterop je spijkerbroek zit). Alle boeken worden met de hand gezeefdrukt en er zijn een aantal speciale edities, zoals de Thermo (waarbij de tekst verkleurd als het warm wordt) & Glow in the Dark. Alle notitieboeken zijn supermooi afgewerkt en hebben een trendy uitstraling!

Klik hier om alle Nuuna notitieboeken uit onze collectie te zien.

Ook interessant

€ 24,90
€ 14,90