Geen producten (0)
Binnenkort weer beschikbaar
Nuuna Fluid Chrome M Nuuna Fluid Chrome M
1 2
 

Nuuna Fluid Chrome M

€ 22,90 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 04.0585
Merk Nuuna
Formaat A5 ~ A6
Pagina 176 (genummerd)
Materiaal Kunstleer
Inbinding Ingebonden
Omschrijving

Nuuna Notitieboek Fluid Chrome M

Mooi en handig formaat notitieboek (135 x 200 mm) uit de 2016_2017 collectie van Nuuna. Het lijkt wel of dit notitieboek uit de toekomst is komen vliegen! Zowel de flexibele pu-leren kaft als de zijkanten van de pagina's zijn een eyecatcher door de metaalchrome look met holografisch effect.

De 176 genummerde pagina's zijn van wit, 120 grams blanco Munken papier met daarop een heel gaaf turquoise puntenraster. Handig om op te schrijven en te tekenen! Munken Polar van Artic Paper uit Zweden is een papiersoort, zonder coating, van hoge kwaliteit. Je kunt met elk soort pen op het papier schrijven en door de binding van het boek ligt elke bladzijde plat.

Nuuna Notitieboek

Over Nuuna

Nuuna is een eco-vriendelijk en iconisch notitieboekenlijn van het Duitse merk Brandbook. De boeken worden gemaakt van smooth bonded leather en jeanslabels materiaal (je weet wel dat plaatje dat altijd achterop je spijkerbroek zit). Alle boeken worden met de hand gezeefdrukt en er zijn een aantal speciale edities, zoals de Thermo (waarbij de tekst verkleurd als het warm wordt) & Glow in the Dark. Alle notitieboeken zijn supermooi afgewerkt en hebben een trendy uitstraling!

Klik hier om alle Nuuna notitieboeken uit onze collectie te zien.

Ook interessant

€ 24,90
€ 15,95