Geen producten (0)

Nuuna Inspiration: Mood

€ 23,90 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 04.0580
Merk Nuuna
Formaat A5 ~ A6
Pagina 176
Materiaal Jeans Label Materiaal
Inbinding Ingebonden
Omschrijving

Nuuna Inspiration Book: Mood

Mooi en handig formaat notitieboek (135 x 200 mm) uit de Inspiration Book Collectie. De flexibele kaft is gemaakt van jeanslabel materiaal en heeft een met de hand gedrukt zeefdrukmotief. Je houdt het boek mooi bij elkaar door middel van het paars elastiek.

Blanco pagina's werken vaak niet inspirerend! Dit boek bestaat uit 176 pagina's Munken papier (120 grams) met daarop verschillende kleurenlandschappen, die jou allemaal op hun eigen manier inspireren. Maak dit boek persoonlijk, want elk notitieboek is een reis op zich!

Het notitieboek ligt door de binding, als je hem openvouwt, altijd mooi plat.

Van de Inspiration Books hebben wij ook de Bloom versie in ons assortiment.

Over Nuuna

Nuuna is een eco-vriendelijk en iconisch notitieboekenlijn van het Duitse merk Brandbook. De boeken worden gemaakt van smooth bonded leather en jeanslabels materiaal (je weet wel dat plaatje dat altijd achterop je spijkerbroek zit). Alle boeken worden met de hand gezeefdrukt en er zijn een aantal speciale edities, zoals de Thermo (waarbij de tekst verkleurd als het warm wordt) & Glow in the Dark. Alle notitieboeken zijn supermooi afgewerkt en hebben een trendy uitstraling!

Klik hier om alle Nuuna notitieboeken uit onze collectie te zien.

Ook interessant

€ 24,90
€ 15,95