Geen producten (0)
Binnenkort weer beschikbaar
Live Love Laugh (write/color) Live Love Laugh (write/color) Live Love Laugh (write/color) Live Love Laugh (write/color) Live Love Laugh (write/color) Live Love Laugh (write/color)
1 2 3 4 5 6
 

Live Love Laugh (write/color)

€ 14,95 (inclusief btw 6%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 04.0514
Merk Peter Pauper
Formaat A5
Pagina 160 + kleurpagina's
Materiaal Hard
Inbinding Ingebonden
Omschrijving

Live Love Laugh (write/color) Peter Pauper

Dit handzame notitie- en kleurboek (16x21cm) is gemaakt door het merk Peter Pauper. De vormen op de kaft zijn bedrukt met een reliëf en zijn dus voelbaar op de kaft.

Het boek heeft een harde kaft en wordt bij elkaar gehouden door een zalmkleurig elastiek. De pagina's zijn gemaakt van zuurvrij papier en zijn heel mooi gebonden, zodat elke pagina plat ligt als je erop wilt gaan schrijven. Aan de binnenzijde van de achterkant van de kaft vind je ook nog een enveloppe waar je handig kleine papiertjes in kunt opbergen. Er zitten 160 pagina's gelinieerd papier in, 10 pagina's met kleurplaten en meer dan 20 illustraties om in te kleuren verdeeld over de gelinieerde pagina's.

Een mooi notitieboek om te gebruiken als dagboek, voor aantekeningen, als ideëenboek of voor wat jij ermee wilt doen en hij staat ook nog eens mooi in de kast of op je bureau!

Ook interessant

€ 24,90
€ 14,90