Geen producten (0)
Binnenkort weer beschikbaar
The Great Omar Journal The Great Omar Journal
1 2
 

The Great Omar Journal

€ 18,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 04.0454.01
Merk Peter Pauper
Formaat A4 ~ A5
Pagina 192
Materiaal Hard
Inbinding Ingebonden
Omschrijving

The Great Omar Journal Peter Pauper

Dit elegante oversized notitieboek (18.4x22.9cm) komt uit de Bookbinding serie van Peter Pauper. Het origineel van dit boek is verloren gegaan op de Titanic. Het had meer dan 1.000 juwelen op de omslag en het duurde twee jaar om hem te maken. De tweede versie van dit boek is ook vergaan in Londen en de derde versie -waarop dit boek is gebaseerd- is nauwgezet gemaakt in 1982. De vormen zijn bedrukt in blauwe, groene en goud tinten met een reliëf en zijn dus voelbaar op de kaft.

Het boek heeft een harde kaft met een roomwit lint als bladwijzer. De gelinieerde pagina's zijn gemaakt van zuurvrij papier en zijn heel mooi gebonden, zodat elke pagina plat ligt als je erop wilt gaan schrijven.

Een mooi groot notitieboek om te gebruiken als dagboek, voor aantekeningen, als ideëenboek of voor wat jij ermee wilt doen en hij staat ook nog eens mooi in de kast of op je bureau!

We hebben nog veel meer van dit soort mooie boeken van Peter Pauper met reliëf in ons assortiment, Klik hier om ze allemaal te bekijken.

Ook interessant

€ 24,90
€ 15,95