Geen producten (0)
Binnenkort weer beschikbaar
Bordeaux Journal Bordeaux Journal Bordeaux Journal
1 2 3
 

Bordeaux Journal

€ 18,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 04.0453
Merk Peter Pauper
Formaat A4 ~ A5
Pagina 192
Materiaal Hard
Inbinding Ingebonden
Omschrijving

Bordeaux Journal Peter Pauper

Dit elegante oversized notitieboek (18.4x22.9cm) komt uit de Bookbinding serie van Peter Pauper. De omslag is een reproductie van het boek 'Brevarium Romanum'. In het originele boek staan de dagelijkse gebeden die voorgeschreven worden door de Katholieke Kerk en is gepubliceerd in Lyon door Claude Picques in 1556. Het gestempelde middenfiguur was een populair design element op decoratieve bindingen in de 16e eeuw.  De vormen zijn bedrukt in rood/bruine tinten, zwart en goud met een reliëf en zijn dus voelbaar op de kaft.

Het boek heeft een harde kaft met een rood lint als bladwijzer. De gelinieerde pagina's zijn gemaakt van zuurvrij papier en zijn heel mooi gebonden, zodat elke pagina plat ligt als je erop wilt gaan schrijven. De zijkanten van het papier zijn goud gekleurd.

Een mooi groot notitieboek om te gebruiken als dagboek, voor aantekeningen, als ideëenboek of voor wat jij ermee wilt doen en hij staat ook nog eens mooi in de kast of op je bureau!

We hebben nog veel meer van dit soort mooie boeken van Peter Pauper met reliëf in ons assortiment, Klik hier om ze allemaal te bekijken.

Ook interessant

€ 24,90
€ 14,90