Geen producten (0)
Binnenkort weer beschikbaar
Nuuna S_F***ing Good Ideas
 

Nuuna S_F***ing Good Ideas

€ 17,90 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 04.0414
Merk Nuuna
Formaat A6
Pagina\'s 176
Materiaal Leer
Inbinding Ingebonden
Omschrijving

Nuuna Notitieboek S F***ing Good Ideas

Mooi A6 formaat notitieboek (108 x 150 mm) uit de Graphic S Collectie. De kaft is gemaakt van zwart gerecycled leer (smooth bonded) en heeft een met de hand gedrukt wit zeefdrukmotief. De zijkanten van het boek zijn ook zwart gekleurd!

De pagina's zijn van wit, 120 grams blanco Munken papier met daarop een heel gaaf grijs puntenraster. Handig om op te schrijven en te tekenen! Munken Polar van Artic Paper uit Zweden is een papiersoort, zonder coating, van hoge kwaliteit. Je kunt met elk soort pen op het papier schrijven en door de binding van het boek ligt elke bladzijde plat.

Nuuna Notitieboek

Over Nuuna

Nuuna is een eco-vriendelijk en iconisch notitieboekenlijn van het Duitse merk Brandbook. De boeken worden gemaakt van smooth bonded leather en jeanslabels materiaal (je weet wel dat plaatje dat altijd achterop je spijkerbroek zit). Alle boeken worden met de hand gezeefdrukt en er zijn een aantal speciale edities, zoals de Thermo (waarbij de tekst verkleurd als het warm wordt) & Glow in the Dark. Alle notitieboeken zijn supermooi afgewerkt en hebben een trendy uitstraling!

Klik hier om alle Nuuna notitieboeken uit onze collectie te zien.

Ook interessant

€ 24,90
€ 15,95