Geen producten (0)

Nuuna The Master Plan / Plan B

€ 24,90 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 04.0357
Merk Nuuna
Formaat A4 ~ A5
Pagina 256
Materiaal Leer
Inbinding Ingebonden
Omschrijving

Nuuna Notitieboek The Master Plan/Plan B

Mooi A5+ formaat notitieboek (165 x 220 mm) uit de Graphic L Collectie. De kaft is gemaakt van zwart gerecycled leer (smooth bonded) en heeft een met de hand gedrukt wit zeefdrukmotief. Het motief loopt door op de zijkanten van het boek! Op de voorzijde staat The Masterplan en op de achterzijde Plan B.

De pagina's zijn van wit, 120 grams blanco Munken papier met daarop een heel gaaf grijs puntenraster. Handig om op te schrijven en te tekenen! Munken Polar van Artic Paper uit Zweden is een papiersoort, zonder coating, van hoge kwaliteit. Je kunt met elk soort pen op het papier schrijven en door de binding van het boek ligt elke bladzijde plat.

Nuuna Notitieboek

Over Nuuna

Nuuna is een eco-vriendelijk en iconisch notitieboekenlijn van het Duitse merk Brandbook. De boeken worden gemaakt van smooth bonded leather en jeanslabels materiaal (je weet wel dat plaatje dat altijd achterop je spijkerbroek zit). Alle boeken worden met de hand gezeefdrukt en er zijn een aantal speciale edities, zoals de Thermo (waarbij de tekst verkleurd als het warm wordt) & Glow in the Dark. Alle notitieboeken zijn supermooi afgewerkt en hebben een trendy uitstraling!

Klik hier om alle Nuuna notitieboeken uit onze collectie te zien.

Ook interessant

€ 24,90
€ 14,90