Geen producten (0)
Geen producten (0)

Nuuna Canvas

€ 23,90 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 04.0656
Merk Nuuna
Formaat A5+
Pagina 176
Materiaal Canvas
Inbinding Ingebonden
Omschrijving

Nuuna Notitieboek Factory Canvas

Mooi A5+ formaat notitieboek (165 x 220 mm) uit de Light L Collectie 2018 van Nuuna. Dit is je persoonlijke ideëen fabriek! Geïnspireerd op de legendarische 'Silver Factory' van Andy Warhol, de plek waar hij zijn beroemde zeefdrukken maakte. 

De kaft van de Factory Canvas is gemaakt van beige canvas met een zilveren spiegelende zeefdruk. Bovenop het onconventionele uiterlijk van het notitieboek kan het canvas materiaal een beetje gaan rafelen aan de hoeken wanneer je hem veel gebruikt (dit hoort zo!), zodat het een nog mooiere look krijgt!

De 176 genummerde pagina's zijn van wit, 120 grams blanco Munken papier met daarop een heel gaaf 3,5mm grijs puntenraster. Handig om op te schrijven en te tekenen! Het boek kan door het raster ook mooi gebruikt worden als bulletjournal. Munken Polar van Artic Paper uit Zweden is een papiersoort, zonder coating, van hoge kwaliteit. Je kunt met elk soort pen op het papier schrijven en door de binding van het boek ligt elke bladzijde plat.

Nuuna Notitieboek

Kenmerken in het kort

  • omslag is van canvas (katoen)
  • flexcover met ronde hoeken
  • A5+ formaat (165 x 220 mm)
  • 120 grams Munken papier, FSC® gecertificeerd
  • 176 pagina's
  • 3,5 mm dotted grid / puntjes raster
  • genummerde pagina's 

Over Nuuna

Nuuna is een eco-vriendelijk en iconisch notitieboekenlijn van het Duitse merk Brandbook. De boeken worden gemaakt van diverse speciale materialen, zoals: smooth bonded leather, jeanslabels materiaal (je weet wel dat plaatje dat achterop je spijkerbroek zit) en canvas linnen. Alle boeken worden met de hand gezeefdrukt en er zijn een aantal speciale edities, zoals de Thermo (waarbij de tekst verkleurd als het warm wordt), Glow in the Dark en een boek met zwart papier. Alle notitieboeken zijn supermooi afgewerkt en hebben een trendy uitstraling. De hippe ontwerpen zijn bij iedere collectie weer innovatief en duurzaam! 

Klik hier om alle Nuuna notitieboeken uit onze collectie te zien.

Ook interessant

€ 25,90
€ 24,90