Geen producten (0)

33 Bottles of Beer - Professional Edition

€ 8,50 € 7,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 06.0070
Omschrijving

Handig tasting journal boekje van 33Books om al je biertjes in op te schrijven! Het boekje heeft een handzaam langwerpig formaat en kan je handig in je borstzakje meenemen naar de kroeg!
Je kunt maar liefst 33 verschillende bieren in het boekje kwijt: maak notities, geef ze een cijfer en vul het smakenwiel in. Hier vind je een smakenwiel ingevuld voor een Belgisch Dubbel biertje.  Op de binnenkant van de cover vind je ook een kleuren schema voor de meest voorkomende bieren.

Het boekje bevat een geheim ingrediënt! Aan de inkt wordt een klein beetje bier toegevoegd, welk biertje het is zie je op de achterkant van het boekje. Elke editie wordt een ander biertje gebruikt. Dit maakt het boekje nog specialer!

Zowel de cover als de pagina's van dit boekje zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Het is daardoor water- en bierafstotend. Je kunt er ook met elk soort pen op schrijven. Alle materialen zijn afkomstig afkomstig uit het zonnige Portland, Oregon, USA, waar ook deze mooie boekjes worden ontworpen en geproduceerd!

Leuk om zelf in te vullen of aan iemand cadeau te doen!

Ook interessant

€ 7,50 € 6,95
€ 24,90
€ 3,15