Geen producten (0)

This Time Next Year

€ 18,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 06.0051.1
Omschrijving

Wat wil je nog bereiken? Wat wil je nog graag een keer eten? Waar ben je goed in? Wat staat er op je bucketlist? Wat motiveert je om 's ochtend op te staan?
Het zijn allemaal vragen die je in dit mooie This Time Next Year journal (16x21 cm) kunt vinden. Op de cover staat een reliëfprint en er zit een lintje in het boek om bij te houden waar je bent gebleven. De 160 pagina's zijn gemaakt van zuurvrij papier.

Het boek vul je in 1 jaar tijd in (365 dagen). Je kunt starten wanneer je wilt! In de loop van het jaar zal je ontdekken hoe je de kennis over jezelf kunt gebruiken om meer succesvol en gelukkiger te worden. Van het identificeren van je talenten om te kijken wat een glimlach op je gezicht toont, tot het aangeven van de waarde van je bezittingen. Het zal je allemaal helpen om meer over jezelf te leren. Sommige van de onderwerpen zijn luchtig en sommige gaan wat dieper. Een aantal vragen gaat over je verleden, maar ook over de toekomst. Alle vragen gecombineerd leiden naar een beter inzicht in jezelf en hetgeen wat je blij maakt.

Start met het invullen van het boek en rond deze tijd volgend jaar, ken je jezelf beter en die kennis kan je weer gebruiken om het beste uit je leven te halen!