Geen producten (0)

Van het Idee naar Schrift & Zo

Wat ruim een jaar geleden is begonnen als een idee is nu uiteindelijk een feit geworden! Een droom komt uit :) een eigen bedrijfje!

Al vanaf jongs af aan wilde ik graag iets voor mezelf beginnen, een eigen winkel en in contact zijn met mensen. Na mijn twee afgeronde studies Interactieve Marketing en Communicatie- en Informatiewetenschappen en een paar mooie functies bij leuke organisaties, waarin ik veel heb geleerd werd het tijd een nieuwe weg in te slaan. Toch maar dat bedrijfje beginnen? En wat ga ik dan verkopen of aanbieden? JA, ik ga het doen! En de keuze voor wat ik ga verkopen is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk....

Overal waar ik kom koop ik graag mooie schriften, notitieboekjes en opschrijfblokjes. Ik vind het leuk om overal een boekje voor te hebben: voor het verzamelen van recepten, voor het opschrijven van mijn gedachten, voor het beschrijven van dingen die ik graag nog wil doen en het maken van lijstjes... lijstjes, lijstjes :) Alleen vind je héél veel mooie boekjes niet allemaal op één plek! Dus waarom creeër ik zelf deze plek niet? Een Idee is geboren en we noemen het Schrift & Zo!

De afgelopen periode zijn we voor Schrift & Zo veel beurzen afgeweest, hebben we unieke merken gespot en hebben we supermooie dingen ingekocht. Allemaal producten waar ik en mijn omgeving blij van worden en ik hoop jullie straks ook! De producten zijn te koop in de webshop, maar ook op diverse beurzen & fairs waar we de komende periode te vinden zijn.

Nu nog een paar dagen bikkelen om alles perfect op de website te krijgen en op 15 maart om 12:00 is het na een drukke, maar geweldige periode eindelijk zover....

Renske

2 Reacties

Rick
08 November 2014 om 22:48
1
Hey Renske, Leuk om je weer eens gesproken te hebben. Leuke site heb je. Succes met je eigen bedrijf! Rick
admin
11 November 2014 om 12:09
1.1
Hé Rick, Was inderdaad lang geleden! Dank je! Groetjes Renske

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.